Connect with us

ECONOMÍA

‘Twitter Report’, una eina a disposició d’ emprenedors i empreses de les Balears

Dedicada a hotels, cadenes hoteleres, destinacions i zones turístiques

La Fundació Bit posa a disposició dels emprenedors i empreses de les Illes Balears l’aplicació d’anàlisi de Twitter “Twitter Report”, per tal que col•laborin en el seu desenvolupament i així l’eina incorpori la qualitat i interès que exigeix el mercat.

Twitter Report és una eina que analitza les dades generades a la xarxa social Twitter referits a hotels, cadenes hoteleres, destinacions i zones turístiques i amb la qual es permet conèixer millor els clients de l’hotel o turistes que visiten les Illes Balears o algun dels seus competidors, així com les seves preocupacions, preferències i necessitats.

1915680El director general d´Innovació i Desenvolupament Tecnològic, Antoni Mateos, subratlla com “el Govern amb la intenció d’ ajudar als empresaris i emprenedors posa a la seva disposició una nova eina, com és `Twitter Report´,en el qual continuam fent feina, així com amb altres iniciatives de suport i desenvolupament tecnològic”.

D’aquesta manera la Fundació Bit aporta uns coneixements i tecnologies que poden orientar al sector turístic a prendre les decisions de gestió més adequades. Així, les organitzacions de gestió de destinacions turístiques (DMOs), les federacions i cadenes hoteleres, hotels i agències de comunicació orientades al turisme poden adaptar les seves estratègies de comunicació i oferta hotelera a les necessitats dels turistes, tenint en compte les seves nacionalitats i detectant canvis de tendències o interessos manifestats a través de xarxes socials com Twitter.

Actualment “Twitter Report” analitza les dades de 646 hotels i 138 cadenes de 12 destinacions turístiques, les Illes Balears i les destinacions competidores Costa Brava, Costa del Sol, les Illes Canàries, Croàcia, Grècia, Turquia i Marroc. Aquesta informació es pot filtrar en funció de diferents paràmetres com la nacionalitat, la categoria d’hotel, el destí turístic i la zona turística. Per tant, permet un análisi del més local al més general.

Haz clic para seguir leyendo
Publicidad
Comentar

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *