Aquest diumenge: Descobreix els productes porrerencs a la Fira de Tardor
OCIO Y CULTURA

Aquest diumenge: Descobreix els productes porrerencs a la Fira de Tardor

La mostra comptarà amb 150 expositors repartits per tot el nucli urbà

Aquest próxim cap de setmana es una bona oportunitat per descobrir i conèixer el gran ventall comercial que concentra la localitat de Porreres. Un any més arriba l’hora de la Fira de Porreres que se celebra  aquest diumenge, dia 30 . La mostra comptarà amb 150 expositors repartits per tot el nucli urbà als quals s’hi ha d’afegir la carpa de productes locals, segons ha informat el propi Ajuntament.

La batlessa, Xisca Mora,  destaca que “la fira de Porreres creix any rere any gràcies als expositors i també a la fidelitat dels visitants tant del municipi com els que venen d’altres pobles a visitar-mos”. L’eix neuràlgic de la mostra és la carpa de productes porrerencs, “un espai que ens fa sentir especialment orgullosos i on es mostra la gran quantitat de productes agroalimentaris i d’altres sectors que feim i tenim al nostre municipi”.

Per la seva banda, la regidora de Comerç de Porreres resalta que el programa de la Fira acull actes que van des del dia 21 d’octubre al 27 de novembre amb el cap de setmana de la Fira (30 d’octubre) i el Firó (31), com a nucli central dels actes i activitats.

Cal destacar que aquest diumenge amb motiu de la fira, el govern municipal ha decidit habilitar davant l’Ajuntament una parada de l’àrea de Participació Ciutadana que baix el lema “Vine a decidir sobre el futur del teu poble!” recollirà l’opinió dels porrerencs i porrerenques sobre com volen que sigui Porreres. La idea és que els residents “aportin el seu gra d’arena que permeti fer un poble amable per a tots i totes… el poble que volem”, segons el Consistori.

 

28 octubre, 2016

Deja un comentario